😱 Amikor a szomszéd szól… 😱

A minap felhívott egy ismerősöm, aki pár hete az elsők között vett részt azon az ingyenes webináron, amin már te is ott lehettél (volna).
Rémülten kérte, hogy segítsek neki gyorsan regisztrálni és létrehozni a saját Swiss Laboratory webshopját, mert a szomszédja egy beszélgetés közben lelkendezve újságolta neki, hogy egy benzinkútnál vásárolt egy De La Vie nevű vitamin italt, ami nagyon finom volt, ráadásul rendkívül egészséges, és milyen jó lenne, ha rendszeresen hozzá tudna jutni, mert a családja is fogyasztaná, és hogy szerinte ha valami ilyen jó, és nagyon kevés helyen kapható, abból nagy üzletet lehetne csinálni, mert rengeteg embert érdekelne…
Mivel az én kedves ismerősöm már régebben részt vett az ingyenes webináron, tudta, hogy van lehetőség arra, hogy sokkal egyszerűbben és olcsóbban jusson valaki a De La Vie – hoz, mint egy boltban vagy egy benzinkúton.
Ha a szomszédnak segítene azzal, hogy egy linket átadva saját webshopot csinálhatna, ahol még olcsóbban vásárolhat, és egy nap alatt ki is szállítják az italt neki, a szomszéd boldog lenne, az én ismerősöm pedig (nem kevés és azonnali) jutalékot kapna.
Persze csak akkor, HA neki meglenne már a saját webshopja!
És jött a következő kérdés: mi van akkor, ha mások is vásárolnának az ő linkjén keresztül? Akkor is kapna jutalékot?
És ha a szomszéd segítene a saját ismerőseinek, az ottani vásárlások után is járna jutalék neki is?
IGEN? IGEN? IGEN!!!
A sztori vége az lett, hogy az ismerősömnek megcsináltuk a webshopját (1 perc alatt), ő egy rövid beszélgetés után átküldte a szomszédjának a saját linkjét (1 perc alatt), a szomszéd boldogan vásárolt (szintén 1 perc alatt), az én ismerősöm pedig jutalékot kapott (azonnal).
szomszéd viszont annyira lekes, hogy ilyen egyszerűen és gyorsan működik minden, hogy fűnek – fának elmeséli, milyen klassz dologgal találkozott…
Én nem mondom, hogy ez veled is meg fog történni.
De könnyen megtörténhet.
Ha nem ma, de a közeljövőben biztosan.
Ahogy egyre többen ismerik meg a De La Vie-t, és egyre több helyen kapható lesz, eljön a nap, amikor a szomszédod lelkendezve meséli majd neked, milyen finom és egészséges vitamin italt kóstolt meg.
Ha pedig úgy folytatja, hogy…
FIGYELJ, SZOMSZÉD, ADOK NEKED EGY DOBOZZAL, KÓSTOLD MEG, AZTÁN HOLNAP BESZÉLJÜNK RÓLA…
akkor tudni fogod, hogy erről lemaradtál.
Az milyen érzés lesz? 😱
Nos, ha neked is az a célod, hogy felépíts egy valódi (passzív) jövedelmet termelő vállalkozást, és már az első hónapban jelentős jövedelmet akarsz, egy jó választás lesz a számodra is a Swiss Laboratory.
Én nem akarom, hogy azért maradj ki az életed legnagyobb lehetőségéből, mert nem tudod, miről van szó…
Úgyhogy ha komolyan gondoltad, hogy valódi passzív jövedelmet akarsz, ráadásul egyszerűen és gyorsan, gyere el az ingyenes webinárra, és szerezd meg az információt, ha eddig még nem tetted meg!

Foglald le a helyed a következő ingyenes webinárra MOST! Email-ben küldöm neked az információt! Add meg az adatokat!

A webináron csak 100 résztvevő lehet!

Foglald le a helyed most!


Kóstold meg a DeLaVie - t! Vásárolj 20%-kal olcsóbban! Keress pénzt a DeLaVie - val! Többet akarsz tudni?
Ha még nem akarod létrehozni a saját webshopodat, de megkóstolnád a DeLaVie-t, rendeld meg az én webshopomból! Kattints a gombra! El tudod képzelni, hogy az ismerőseidnek is ízleni fog a DeLaVie, hogy egészségesebbek, karcsúbbak akarnak lenni? El tudsz küldeni egy linket? Akkor Te is pénzt fogsz keresni ebben az üzletben! Legyél üzleti partner, hozd létre a saját webshopodat most! 8 rövid videó az összes információval! Add meg az adatokat, és azonnal küldöm!

Oszd meg ezt a bejegyzést, ha tetszett!

Share This:

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: