A hullám, ami felemel vagy elsöpör – avagy most TE lehetsz a legjobb hullámlovas

Vannak helyzetek, amikor nem árt tisztában lenni dolgokkal…
Esetünkben azzal, hogy néz ki egy újonnan induló (életképes) üzlet fejlődése.

A webináron maximum 100-an vehetnek részt, úgyhogy gyorsan foglald le a helyedet!

 

Amikor egy új üzleti lehetőség elindul, a kezdeti időszakban úgy látszik, semmi sem lesz belőle.
Mint tiszta, nyugodt időben a tenger: finoman hullámzik, lágyan ringat, minden különösebb világrengetés nélkül…
Van néhány ember, aki elkötelezi magát, mert meglátja a jövőt és megosztja a vízióját másokkal, vannak, akik veszik az adást, és csatlakoznak, aztán vannak, akik a pálya szélén állnak, és figyelik, mi történik, és vannak olyanok is, akik az ellentábort erősítik, próbálják így vagy úgy csillapítani, csitítani az indulást, a növekedést, gátolni, akadályozni akarják azt, de alapjában véve csendesen zajlanak a dolgok.

Aztán egyszer csak történik valami.
Mint amikor feltámad a szél, és a hullám, ami addig éppen hogy látszott, egyre gyorsabb lesz és egyre magasabb, ahogy az egymást követő hullámok erősítik egymást, úgy robbanik be az üzlet is, amikor eléri a kritikus tömeget, mert az emberek elkezdik elhinni, hogy ez az életük lehetősége, ami nem csak néhány hónapra szól, hanem akár egy életre…
Ekkor már sokan észreveszik, hogy valami nagy dolog alakul, és egymást taposva próbálják meglovagolni a hullámot, és csatlakoznak azokhoz, akik benne vannak már az üzletben, és tudnak valamilyen információt, üzleti életjelet adni magukról.

Ez az a pont, amikor azok, akik már a hullámot lovagolják, elképesztő sebességgel kezdenek száguldani, és fantaszikus utazásban és élményekben lehet részük. Ők hatalmasat fognak alkotni, ők lesznek azok, akik a legmesszebbre és a legmagasabbra jutnak a siker hullámain.

És ez az a pont, amikor azoknak, akiknek addig látszólag semmilyen eredmény nem sikerült elérni az új lehetőségben, hirtelen berobban az üzlete. Csak azért, mert senki sem akar kimaradni a jóból, mindenki a hullám tetején akar lenni, és azt akarja, hogy ez a hullám az égig emelje őt is.

Érdekel, hogy kerülhetsz egy most induló hullám tetejére?

Kattints a gombra, és meghívlak egy webinárra, ahol mindent pontosan elmondok!

A webináron maximum 100-an vehetnek részt, úgyhogy gyorsan foglald le a helyedet!

Kérlek, oszd meg ezt a cikket az ismerőseiddel!

Share This:

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: