Automata pénzkifizető rendszer – a Swiss Laboratory mátrix

Tudom, sokan vannak, akik szeretnének plusz bevételt, szeretnék a pénzüket gyarapítani, de nem akarnak hálózatot építeni.

Ugyan a Swiss Laboratory üzleti partnerei, forgalmazói elsősorban közösségi fogyasztói hálózat építésével tudnak jövedelemhez jutni, de a vállalat kifizetési tervében van egy olyan üzleti lehetőség is, amellyel azok is jelentős bevételt érhetnek el, akik nem hálózatépítők, akik nem akarnak foglalkozni közösség építéssel. Ráadásul a struktúra kiépülése és a kifizetés automatikusan történik…

Hogyan lehetséges ez?

Ha Te Loyalty vagy Loyaltree termék csomag vásárlással csatlakozol a céghez, automatikusan bekerülsz egy mátrix rendszerbe. Aztán ha teljesíted a cég nagyon egyszerű elvárását, és hozol két olyan ismerősödet a rendszerbe, akik ugyanígy csatlakoznak, majd ők ugyanezt megcsinálják, gyorsan felépül az a mátrix struktúra, ahol hamarosan jelentős összegeket fizet neked a Swiss Laboratory azért a munkádért, amit a struktára elindításáért és az ott létrejövő termékértékesítésért végeztél.

A részletek a videóban, nézd meg most!

A Swiss Laboratory mátrixot bemutató videót itt találod (a mátrixról 12:37-től beszélek):

https://sikeruzlet.squeezefunnels.com/swiss-laboratory-az-uzlet-ahol-te-is-sikeres-leszel-mymlm/

Minden infót tudni akarsz a Swiss Laboratoryról?

ADD MEG AZ ADATOKAT!

Share This:

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: