Globális Üzleti és Influencer Adatbázis, Információs Közösségi Keresőportál – ez az AIDWIN

Minden vállalkozást, üzletet, de magánembert is a kapcsolatai visznek előre.

Pénzben nem kifejezhető előnyt jelent, ha egy vállalkozás bekerülhet egy olyan felületre, ahol amellet, hogy forgalmat generálhat, ismertséget szerezhet, új, minőségi kapcsolatokat is építhet.

Képzeld csak el, ha a tagja lehetnél egy klubnak, ahol van néhány vállalkozó az ipar, kereskedelem, szolgáltatások területéről, van egy orvos, egy jogász és ügyvéd, egy marketing szakember, egy informatikus, egy pénzügyi – befektetési szakember, nem nagyon tudnál olyan problémába ütközni, amire ne tudnának megoldást a klubtagok. Ha másképp nem, azt biztosan meg tudnák mondani, kit keress meg, milyen céggel vedd fel a kapcsolatot. És ha neked valamilyen terméked, szolgáltatásod van, a klub tagjai tőled vásárolnak, hiszen egy közösségbe tartoztok…

Az AIDWIN egy olyan felületet kínál, ahol éppen egy ilyen klubba kerülhetsz be. Azt gondolom, ez már önmagában egy hatalmas érték.

Persze itt még nem merül ki minden lehetőség, amit megkapsz, ha AIDWIN partner leszel.

Néhány előny címszavakban:

-ha regisztrálsz az AIDWIN oldalán, feltöltheted a vállalkozásod, üzleted adatait, és ezzel elérhető, megtalálható leszel az AIDWIN keresőjében. Új megrendelők, vásárlók, felhasználók fognak rátalálni a cégedre, termákedre, szolgáltatásodra.

-megtalálhatod a leendő üzlettársaidat, üzleti kapcsolatokat építhetsz, megoldást találhatsz a felmerülő problémáidra.

-a tagsággal megkapod az AIDWIN kedvezmény kártyádat is, amely feljogosít arra, hogy igénybe vedd az AIDWIN partnerek által biztosított kedvezményeket, termékeket, szolgáltatásokat jóval olcsóbban kapj meg, mint a piaci ár.

-ráadásul ha elégedett vagy az AIDWIN szolgáltatásaival, és emiatt ajánlod a saját kapcsolataidnak a felület használatát, az új partnerek csatlakozása esetén affiliate jutalékot fogsz kapni az AIDWIN-től.

Valaki megkérdezte tőlem, miért gondoltam úgy, hogy csatlakozom az AIDWIN – hez.

Én inkább másképpen kérdeznék: miért ne vennék igénybe egy olyan szolgáltatást, ami

  • ismertséget hoz
  • forgalmat generál
  • kapcsolatokat épít
  • kedvezményes vásárlást biztosít
  • évente megújuló jövedelmet fizet
  • a tagságnak csak előnye van, hátránya semmi 🙂
  • egy minimális éves díjért ( 53 € ) már élvezhetem az előnyöket

Minden további információt megtalálsz az AIDWIN hivatalos weboldalán, de ha kérdésed van, a belső információk is érdekelnek, vagy megnéznéd, hogy néz ki belülről az én AIDWIN klubom, keress bizalommal, segítek, mintha már TE is klubtag lennél…. 🙂

Vagy nézd meg ezt, itt is választ találsz a kérdéseidre:

Ha csatlakozni akarsz most, válassz az alábbiak közül:

Ingyenes tagság Standard tagság VIP tagság
A regisztrációs űrlapon az "Affiliate ajánló ID" mezőbe ezt írd: 100048
Oszd meg ezt a bejegyzést, hogy másoknak is segítsünk!

Share This:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..