Hogyan tudsz egy önműködő pénztermelő rendszert felépíteni anélkül, hogy számítógép gurunak kéne lenned?

Mindenki az interneten keresi az információt, akár telefont, vagy mosógépet akar venni, akár otthonról akar pénzt keresni, Éppen ezért ha te el akarsz adni valamit, vagy azt akarod, hogy csatlakozzanak hozzád, nem teheted meg, hogy ne legyél jelen a neten.

Oké, de hogyan tudsz profi módon megjelenni az interneten, ráadásul anélkül, hogy guru módjára értened kéne a számítástechnika minden hókuszpókuszát, és bajlódnod kéne a html meg egyéb kódokkal?

Nos, van megoldás!

Ha elboldogulsz a szövegszerkesztéssel, akkor képes leszel létrehozni magadnak egy olyan okos automata jövedelemtermelő rendszert, amiben minden ott van, amire csak szükséged lehet az online pénzkereséshez!

Nemrég írtam egy cikket, amiben arról beszélek, milyen eszközökre van szükséged ahhoz, hogy elkezdj megjelenni az interneten.

Nem kell más, mit ezek:

  • Blog
  • Elkapó oldalak
  • Autoresponder – automata utánkövető rendszer
  • Webkonferencia terem – rögtön had nyugtassalak meg: nem kell webkonferenciát tartanod, ha nem akarsz. 🙂

Nézzük meg, hogyan kell működtetned ezeket az eszközöket, ha otthonról, online akarsz pénzt keresni?

Ne félj, elintézzük az egészet két perc alatt!

1 Kommunikáció

Először is pontosan tudnod kell, kikhez beszélsz, kiket keresel, kiknek szeretnél eladni.

Azt, hogy valamilyen módon kommunikálj magadról, a gondolataidról, a célcsoportodat érdeklő témákról, nem fogod megúszni. Jó, ha tudod, hogy az emberek azért fognak vásárolni tőled, azért fognak csatlakozni hozzád, mert megbíznak benned, és mert azt akarják elérni, amit te már elértél. Tehát információt kell nekik adni – olyat, ami érdekli őket, ami miatt kedvelni és követni fognak.

A kommunikáció legfőbb színtere a saját blogod lesz. Természetesen használnod kell a közöségi média eszközet: legyen Facebook oldalad, hozhatsz létre Facebook csoportot a követőidnek, csinálhatsz videókat és megoszthatod azokat a Youtube-on, vagy ha inkább szeretsz fotózni, legyen egy Instagram profilod…

A lényeg, hogy folyamatosan kommunikálj, hozz létre olyan tartalmakat, amit a célcsoportod szeret.

Válj szakértővé! Már most sokkal többet tudsz valamilyen területen, mint a legtöbb ember, aki hasonló célokért küzd, mint te. Folyamatosan bővítsd a tudásodat, és amit tanultál, oszd meg a követőiddel! Ezzel elérheted, hogy mindig egy lépéssel előttük járj, és szakértőként fognak rád tekinteni, követni fognak, ha úgy akarod.

2 Automata jelöltkereső, utánkövető rendszer

Ez lesz az a rendszer, ami a legnagyobb segítségedre lesz az otthoni munkádban, a passzív jövedelem építésben. Az elkapó oldalakkal bevonzza a rendszeredbe a leendő vásárlóidat, aztán tájékoztatja őket mindaddig, amíg vásárló nem válnak, vagy ki nem kerülnek a rendszerből.

A rendszer beállítását egyszer kell megcsinálnod, aztán ha létrehoztad az utánkövető üzeneteidet, nyugodtan rábízhatod a munkát az autoresponderedre. Ő mindent pontosan, fáradhatatlanul elvégez, sohasem alszik, és sosem hibázik! És ami a legfontosabb: vevőveket, pénzt generál neked!

Egy profi rendszerben pontosan mérni tudod az eredményeidet, bármikor módosíthatod azt a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

3 Webinár /ha nem akarod, nem kell csinálnod/

A webinár a számomra az egyik leghatékonyabb online eszköz, amivel üzletet tudok építeni. Hatalmas előnye, hogy élőben találkozhatok az érdeklődőimmel úgy, hogy senkinek nem kell kimozdulni az otthona kényelméből és biztonságából. Tudom, hogy nem mindenki szereti használni, pedig ha egyszer is megpróbálná, rájönne, milyen nagyszerű lehetőségek rejlenek egy jól létrehozott webinárban.

Az, hogy mit akarsz értékesíteni, teljesen mindegy. Információs terméket értékesítesz, webáruházat népszerűsítesz, affiliate üzleted van vagy mlm lehetőséghez keresed a jelöltjeidet – az okos pénztermelő rendszered minden célhoz megfelelő lesz.

Én 5 évvel ezelőtt kezdtem megismerkedni az okos – önműködő pénztermelő rendszerek működésével, azóta használom őket, és el kell mondanom, a legjobb döntés volt a részemről, amikor úgy határoztam, megtanulom, miként lehet alkalmazni ezeket a ngyszerű eszközöket.

Kattints a képre, és nézd meg azt a videót, amiben elmondom, én hogyan használom a saját okos önműködő pénztermelő rendszeremet.

Ha emailben kéred az információt, iratkozz fel >>>ITT<<<!

 

Csatlakozz a Facebook – csoportomhoz, ahol megtanulhatod, hogyan építs fel és működtess egy okos pénztermelő rendszert!

Share This:

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: