Ingyenes oktatási csomag a Crowd1-tól? Az jó! De mitől lesz nagy üzleted?

A Crowd1 egyedülálló promóciójában, amely április 29., este 9-ig tart, mindazok, akik rendelkeznek egy bármilyen oktatási csomaggal a cégnél elérhető 4 csomag közül, azon a napon a promóció első részének végén (ápr. 29. 21:00) kapnak egy 99 € értékű oktatási csomag aktiválására alkalmas vauchert, amit aztán bárkinek odaadhatnak. A vaucher aktiválásával a megajándékozott egy teljes értékű White csomag tulajdonosa lesz, és természetesen a 100 € értékű Crowd1 tulajdonosi jogé is, amely után minden negyed évben osztalékot fizet a cég…

Már önmagában ez is egy nagy dolog: valakinek egy olyen lehetőséget adhatsz, amivel passzív jövedelemhez juthat. De ennél azért sokkal többet ér ez a lehetőség!

Ugyanis a megajándékozott azt a jogot is megkapja, hogy részt vegyen a Crowd1 közösség építésében, és kihasználja a Crowd1 valóban páratlan bónusz lehetőségét…

Ez szép… De mikor tud bárki is üzletet építeni egy network lehetőségben? Csak akkor, ha van egy rendszere, ami tájékoztatja a jelölteket, elindítja az új partnereket és képzi azokat, akik építik a közösséget.

Nekem van egy ilyen rendszerem, amelyet Te és a te leendő partnereid is meg fognak kapni, ha elindulnak ebben az üzletben.

Segítséget a regisztrációhoz és a csomagvásárláshoz >>>itt<<< találsz.

Ha gyorsan akarsz vásárolni, abban is tudok segíteni, csak hívj telefonon!

Mi a Crowd1?

A Crowd1 révén részesülni tudsz a világ legnagyobb üzleti trendjéből jelentős idő vagy pénz befektetése nélkül, és mindezt bárhonnan, bármilyen mobil eszközről meg tudod csinálni.

Többet akarsz tudni a Crowd1-ról? Egy 3 perces videóban elküldöm.


Kérdésed van? Kapcsolat>>>

Share This:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozz fel a továbbiakért!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .