Menü Bezárás

Mi a szenvedélyed?

Sok száz példát láttam arra, hogy vannak emberek, akik valóban annak és abból élnek, ami a szenvedélyük. Úgyhogy ne mondd nekem, hogy ilyen nincs!

Az, hogy te még nem azt az életet éled, amit elképzeltél magadnak, csak egyet jelent: nem hoztad meg a döntést, hogy váloztatsz, és nem kötelezted el magad a szenvedélyed, a sajá személyes márkád felépítése mellett.

Nem szabad azt gondolnod, hogy arra, hogy valaki tényleg a szenvedélyének élhessen, csak a legkülönlegesebb emberek képesek.

Nem láttam még egyszerűbb, átlagosabb lányt annál, mint aki a SLIME* készítés titkainak elemzéséből, megosztásából lett dollár milliomos.

Vagy itt van a középiskolai tanár, aki az álmait követve festőként évente 150 – 200 ezer dollár plusz bevételt ér el.

De mitől lenne annyira különleges egy banki tisztviselő, aki miután rájött, hogy igazából ingatlanokkal szeretne foglalkozni, pár év alatt a környék egyik legsikeresebb vállakozója lett?

Sorolhatnám a példákat napestig… de ami mindannyiukban közös, az annyi, hogy elhatározták, megvalósítják önmagukat, és a szenvedélyüknek fognak élni. Meghozták a döntést, aztán elkezdtek dolgozni a megvalósításon. Kitartóan, akár éjjel – nappal, megállás, feladás nélkül.

Igen, dolgozni! Mert a sikert nem adják itt sem ingyen. Csak a különbség az lesz, hogyha a saját márkádon dolgozol, a szenvedélyedet csinálod, minden sokkal könnyebb és szórakoztatóbb lesz, az eredmény pedig egy boldog “TE” lesz. Akinek örül a családja, akit elismernek a barátai, akiket ismerősök és ismeretlenek követnek.

Persze hogy ez megtörténhessen, el kell indulni az úton.

Az első lépés pedig elgondolkozni azon:

Mi az, amit a legszívesebben csinálsz?

Mi az, amit akkor is szívvel – lélekkel csinálnál, ha nem kapnál pénzt érte?

Mit csinálj?

Fogj egy üres füzetet, és írd le pontosan és szabatosan, mik azok a dolgok, amiket a legszívesebben csinálnál. Amik megbizsergetik a szívedet, ha rágondolsz, amit akkor is szívesen csinálnál, ha egy fillért sem kapnál érte.

VAGY

Fogd a telefonodat, és készíts egy hangjegyzetet, amelyben azokról a dolgokról beszélsz, amik a legjobb kedvteléseid.

Nem kell aggódnod, hogyan lesz ebből majd pénz, és hogy kit érdekelhet az a dolog, amit te szeretsz csinálni. El sem hinnéd, hány olyan ember van, aki csak szeretne olyan jó lenni a fafaragásban, főzésben, barkácsolásban, bélyeggyűjtésben vagy akár hóember építésben, mint amilyen jó te már most vagy!

Share This:

Sikeres feliratkozás!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Szilágyi György will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogger ezt szereti: