Minden héten 1250 € érték a Crowd1 számlámra – miért és hogyan?

Sok szempontból különleges lehetőség a Crowd1. Az egyik, ami miatt nekem nagyon tetszik, az a jutalék terv, a kifizetési rendszer, abban is a Streamline bónusz. A hálózatos rendszerben működő üzletek között a Crowd1 az egyetlen, amelyben az után is kapsz bónuszt, hányan csatlakoztak te utánad globálisan a céghez.

Bónuszok a Crowd1 üzletben

Hogy pontosan érthető legyen, mi is ez, nézzük meg az én példámat.

Az alábbi képen ezeket láthatod:

  • jelenleg a 16. szinten vagyok (mert titán képzési csomagot vettem, több mint 3 millió partner csatlakozott utánam a céghez világszerte, és van 15 saját olyan partnerem, akik legalább gold képzési csomagot vettek).
  • mióta én csatlakoztam, utánam 8237229 partner regisztrált már.
  • a jelenlegi szintnek megfelelően 625 Crowd1 Rewards-ot (Crowd1 tulajdonosi jogot) igényelhetek minden héten. Mivel most a Crowd1Rewards értéke jelenleg 2 €, ez 1250 € értéket képvisel.
  • Ha elérem a következő szintet (17. szint), ez a bónusz már 750 C1Rewards lesz, ami a mostani értéken 1500 €-nak felel meg.

Ez nem rossz szerintem, hiszen ezt a bónuszt minden héten megkapom, ha igényelem, bármi is történjen.

Azt még tudnod kell, hogy ezt a bónuszt mindenki kapja, függetlenül attól, építi-e közösséget, vagy sem. Természetesen azok, akik nem építik, jóval kevesebbet, de ők is részesülnek belőle. Az 1. szinten ez heti 2,5 €-nak megfelelő tulajdonosi jog, majd a többi szinten egyre több az elért eredmények függvényében – a lehetséges legnagyobb szinten (20. szint) már heti 1125 C1Rewards ez a bómusz, ami most 2250 € értéket képvisel. Nem olyan rossz, igaz?

Az igényelt C1Rewards pedig minden héten a számlán lévő C1Rewards mennyiséget növeli, amely pedig a minden negyed éves osztalék fizetés alapja. Ez szintén egy 100 %-ban passzív jövedelem a Crowd1-nál.

És hogy mennyire egyszerű a heti C1Rewards igénylés, ebben a videóban megnézheted, egy perc az egész.

Mi a Crowd1?

A Crowd1 révén részesülni tudsz a világ legnagyobb üzleti trendjéből jelentős idő vagy pénz befektetése nélkül, és mindezt bárhonnan, bármilyen mobil eszközről meg tudod csinálni.

Többet akarsz tudni a Crowd1-ról? Egy 3 perces videóban elküldöm. Csak add meg az adatokat!

Kérdésed van? Kapcsolat>>>

Share This:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozz fel a továbbiakért!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .