Rombol vagy felemel – történet a halogatásról és a döntés képességéről

 

Sok éve tudom biztosan (mert a saját bőrömön megtapasztaltam), hogy a gondolkozásunk, a dolgokhoz való hozzáállásunk határozza meg azt, hogy milyen eredményt fogunk elérni valamiben.

Olyan biztos ez, mint amilyen biztos, hogy holnap is felkel a nap, vagy hogyha feldobsz egy tárgyat, az le fog esni a földre.

Amikor halogatjuk a döntéseket, mert nem tudjuk, nem merjük elképzelni, hogy sikert érhetünk el – nos, ennél nagyobb hibát nem követhetünk el magunk ellen, nem tehetünk mást, ami ennél pusztítóbb, rombolóbb lenne a jövőnkre nézve.

Viszont ha megváltoztatjuk a gondolkodásunkat és a hozzáálásunkat, ha el tudjuk képzelni, hogy igenis sikeresek tudnk lenni, hogy elérhetjük a kívánt eredményt, a dolgok azonnal megváltoznak, a körülmények úgy alakulnak, hogy kedvezőek legyenek a számunkra, elkezdenek működni azok is, amik eddig nem működtek, és – lehet, hogy kezdetben lassan – sorra jönnek az eredmények.

A fentiek ékes példájával találkoztam néhány nappal ezelőtt, amikor felhívott egy barátom.

Hallgasd meg a történetet, talán tanulságos lesz a számodra is!

Minden nap plusz bevétel. 3 hónapja tesztelem. Bizonyítottan működik. Kattints ide, ha érdekel, hogyan lesz neked is minden nap plusz pénzed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..