Te is utálod a visszautasíthatatlan ajánlatokat?

Te bírod a soha vissza nem térő, kihagyhatatlan ajánlatokat?
Megmondom neked őszintén, én régebben nem igazán szerettem, amikor ilyennel kerestek meg, mert mindig valami átverést sejtettem az ajánlat mögött, vagy azt hittem, valamibe be akarnak húzni… 🙂

Nos, ha szereted, ha nem, most pedig egy ilyen “soha vissza nem térő” ajánlatot, a Onecoin elképesztő ajánlatát fogom megosztani veled, ami tényleg csak egyszer van, most vagy soha, és amilyet én még soha nem láttam!

Tudod, már elég sokat beszéltem a Onecoin-nal elérhető különleges lehetőségről.
Az sem semmi, hogyha a pénzedet néhány hónap alatt megduplázhatod, mint ahogy ezt bárki elérheti, aki itt elindul, de ami most következni fog, az szerintem valóban kihagyhatatlan!

A videóban elmondom a lényeget, de olvasd el lejjebb is az infókat!

Ugyanis ma reggelre a split barométer 72%-ra ugrott, és ez azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel egy normál split is lesz az október 1.-i rendkívüli duplázódás előtt. (Ha nem tudod, mit jelentenek ezek a kifejezések, semmi gond, >>>itt<<< mindent megértesz.)

onecoin-split
(Természetesen ezt ne vedd ígéretnek, nem én szabom meg, lesz vagy sem split, de a jelek erre mutatnak, és a logika valamint a cég politikája is ezt követeli.)
Ez annyit jelent, hogy a Onecoin portfóliódat megnégyszerezheted három hét alatt…

Mit jelent ez számokban?

És most én a saját példámon mutatom meg, mi történik, ugyanis én is most vásárolok egy újabb csomagot.

Nézzük tehát:

A csomag ára, amit veszek, 1 100 euró.
Ebben a csomagban 10000 ajándék tokent kapok, amihez a mostani akcióban – ez is október 1.-ig tart – még plusz 10 % – ot, vagyis 1 000 db-ot ad a cég, így tehát 11 000 token fog a normál split alkalmával megduplázódni, vagyis így már 22 000 db tokent tudok beküldeni a bányába. /Szép kifejezés, igaz? 🙂 /
Mivel október 1.-én az új blokklánc bevezetése miatt biztosan lesz egy rendkívüli split is, így összesen 44 000 token fog onecoint bányászni, ami meg is történik azonnal, tehát a mostani nehézségi fokon (70) ebből a mennyiségből 628,57 onecoin lesz, ami szintén a mostani árfolyamon (6,96 euro/1 onecoin) 4 374,8 euró értéket képvisel…

Hoppá, ez most engem is meglepett!
Ennyire nem számítottam!
3 274,84 euró nyereség 3 hét alatt, ami 1 011 927 forint!
Ja, és ez csak az október 1.-i állapot, amikor 6,96 eurót ér 1 db coin.

Érdekes végig gondolni azt a helyzetet is, hogy mi lesz az év végén, amikor várhatóan 15 euró körül lesz az árfolyam! Nos, akkor ez a coin mennyiség 9 428 eurót ér. (A csomagot még mindig 1100 euróért vettem…)
Vagy mondjuk a tőzsdei bevezetéskor, amikor jelentősen emelkedni fog a coinok értéke… Mondjuk 50 – 100 eurót fog érni egy coin… (50 eurós árfolyamnál 31 428 euró értéket képvisel…)

Mit gondolsz erről?

Egy nagyon fontos dolog:
Ne felejtsd el: a Onecoin nem befektetési cég!
Én sem vagyok befektetési tanácsadó!
Viszont én az eddigi network marketing és online értékesítési pályafutásom alatt nem találkoztam még ilyen üzlettel, ami ennyi ember számára hozott volna plusz pénzhez jutási lehetőséget, mint a Onecoin üzlet.
Megtapasztalhattuk, hogy végre van egy cég egy rendkívüli vezetővel, egy csapat és egy rendszer, ami néhány hónap alatt jelentős profitot termel kivétel nélkül mindenki számára, aki itt elindult.
Kinek többet, kinek kevesebbet, attól függően, mekkora oktatási csomagot vásárolt, de az biztos, hogy senki sem vesztett, sőt…

Én feltétel nélkül hiszek a cégben, mert átláthatóan, minden törvényi előírásnak megfelelően működik, és hiszek abban, hogy a Onecoin a világ vezető kriptovalutája lesz (most egyébként a 2. a kripotvaluták között).

Persze ha te nem hiszel “az ilyen dolgokban”, véletlenül se vásárolj még akár csak egy 110 eurós csomagot se! (Csak az érdekesség kedvéért azt is végig számoltam, ott több mint 100 000 forint a 3 hét alatt realizálható nyereség!)

Nos, ez volt az ajánlat.

Innentől kezdve azt csinálsz, amit csak akarsz!
Tiéd a döntés, most vagy soha…
Az biztos, hogy ilyen nem lesz többet itt a Oncoinnál, és az az érzésem, hogy máshol sem.

 

Hozd létre a Onecoin fiókodat, majd hívj fel, és megbeszéljük, hogy tudsz a legtöbbet profitálni!

 

ingyen-gomb

/A regisztrációhoz videós segítséget >>>ITT<<< találsz!/

Fontos: miután elvégezted a regisztrációt, vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segíthessek az indulásban!

szilagyi-gyorgy-megosztas

Share This:

2 Comments

  1. Pingback: A Onecoin ajánlatánál jobb jelenleg nem létezik | Onecoin - a világ legjobban fizető üzlete

  2. Pingback: Te már most is digitális pénz tulajdonosa vagy! | Szilágyi György

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: