Wirex – hogyan verifikáld a Wirex számládat?

Mi az a Wirex? Miért előnyös a használata? Kattints ide, és mutatom! >>>


1 Kattints a “Verification” gombra!

2. Add meg, vagy ellenőrizd a lakcím adataidat. Ha rendben vannak, kattints a “Confirm” gombra!

3. Ellenőrizd vagy add meg a személyes adataidat, majd kattints a “zöld pipa” gombra!

4. Kezdd meg a verifikációt! Két egyszerű lépést kell elvégezni: le kell fényképezni egy okmányt, majd készíteni kell egy szelfit. Kattints a “Verify Identity” gombra!

5. Az okmány kiválasztásához kattints a “Choose Document” gombra!

6. Az alábbiak közül választhatsz:

Útlevél

Személyigazolvány

Jogosítvány

Tartózkodási engedély

7. Engedélyezd, hogy a program használhassa a kammerát! Ha  jóváhagyod, kattints az “Enable camera” gombra!

8. Az újabb engedélyezéshez kattints az “Engedélyezés” gombra!

9. Készíts képet a dokumentumról! Ha jól olvasható, kattints a “My card is readable” gombra, vagy készíts új képet a “Take a new picture” gombra kattintva!

10. Egyes domumentum típusoknál annak hátoldalát is le kell fényképezni. Ha olvasható a kép, küldd be azt is, vagy készíts új képet a “Take a new picture” gombra kattintva!

11. Készíts egy szelfit! Ezt a képet összehasonlítják a beküldött dokumnetumon lévő képpel. Ha készen állsz, kattints az “Take selfie” gombra!

12. A fotót szemből kell készítened, és ha szemüveges vagy, ügyelj arra, hogy a fotón a szemed látható legyen! A kép elkészítéséhez kattints a “Continue” gombra!

13. Készítsd el a képet! Ha tiszta és éles a kép, kattints a “Confirm my selfie” gombra, vagy készíts új képet a “Take a new picture” gombra kattintva!

14. A verifikáció elindult, és kb. 20 percet vesz igénybe (függ a Support leterheltségétől és az időponttól is). A sikeres verifikációról emailben kapsz értesítést, mint ahogy arról is, ha esetleg valami miatt elutasítják a beküldött képeket. Ha ez történne, kezdd újra a verifikációt!

Share This:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iratkozz fel a továbbiakért!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .