4 hónap legfontosabb tapasztalata a Crowd1-nál

4 hónap elteltével csak megerősödött bennem az érzés, hogy nagyon jó döntést hoztam, amikor február közepén csatlakoztam a Crowd1 közösséghez. Pedig nem sokkal előtte még úgy gondoltam, nem akarok semmi újat elkezdeni. Aztán elém került ez a lehetőség, és azt éreztem, ebből nem kellene kimaradni… Úgy néz ki, bejött a megérzésem. Erről majd egy más alkalommal még beszélek, most viszont arról lesz szó, mi az eddigi legfontosabb tapasztalatom ennél a cégnél.

Ha egy mondatban akarom összefoglalni, ezt mondanám: bármit is ígértek a Crowd1 vezetői, mindig minden akkor és úgy történt, ahogy azt mondták. Tudom, hogy ez lenne a természetes, és mindenhol így kellene menni a dolgoknak, de ez mégsem így van. Biztosan te is csalódtál már, amikor megváltoztattak dolgokat és az rosszul érintett, amikor nem érkezett meg a jutalékod, amikor eltűnt a céged…

Az, hogy az ígéretek sorra valóra válnak, mást is magával hoz. Egy biztos és nagyszerű jövő rajzolódik ki. Milyen lesz ez a jövő? Erről is szó van ebben a videóban, nézd meg most!

Mi a Crowd1?

A Crowd1 révén részesülni tudsz a világ legnagyobb üzleti trendjéből jelentős idő vagy pénz befektetése nélkül, és mindezt bárhonnan, bármilyen mobil eszközről meg tudod csinálni.

Többet akarsz tudni a Crowd1-ról? Egy 3 perces videóban elküldöm. Csak add meg az adatokat!


Kérdésed van? Hívj nyugodtan! Kapcsolat>>>


Share This:

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: